Echipa REVIZII-TERMOPANE.RO executa revizii de orice tip de rulou, manuală prin metoda clasică (bandă de chinga sau snur ) sau electrică.

Rulouri exterioare

Proprietarii de locuinţe au probleme cu izolaţia exterioră şi cheltuiesc foarte mult pe izolaţie interioară şi extrioară în vederea reducerii costurilor la energie.
Rulourile sunt echipate cu dispozitiv de antiefracţie , care împiedică împingerea în sus a ruloului, iar forţarea acestuia necesită pricepere sporită şi este un procedeu foarte zgomotos.
Au calitatea de protectie fonica, studiile au aratat ca, in cazul montarii profesionale - suprafetele de contact sunt perfect imbinate - se reduce zgomotul din afara cu pana la 10dB
Rulourile exterioare din aluminiu cu izolaţie termică fiind o soluţie eficientă şi o investiţie profitabilă pentru rezolvarea izolaţiei ferestrelor, oferind următoarele avantaje:

- Reduc costurile de încălzire din cauza, stratului de aer izolator dintre fereastră şi rulou respectiv a spumei izolatoare poliuretan.
- Temperaturile din încăperi rămân suportabile chiar şi in cea mai mare caniculă, reducând consumul de energie al instalaţiei de climatizare cu 50-60%
- Au o izolaţie fonică excelentă - asigurând liniştea casei
- Reduc praful în locuinţă
- Confortabil prin manevrabilitate uşoară şi foarte silenţioasă
- Asigură protecţie împotriva spargerilor şi a vandalismelor
- Protecţia geamurilor împotriva capriciilor vremii
- Protecţie împotriva efectelor dăunătoare ale razelor ultraviolete
- Permite filtrarea luminii exterioare

www.revizii-termopane.ro trafic.ro

Close

Log In

Enter Remind password

Type your e-mail address and we'll send you new password

Submit