Aceste plase tantari sunt cele mai folosite accesorii in ceea ce priveste oprirea patrunderii insectelor in casa sau birou.

Plasele de insecte opresc accesul diferitelor insecte in locuinta ta sau biroul tau. Plasele de tantari tip rulou-sunt varianta cea mai moderna de plase tantari. Plasele de insecte pot fi montate pe orice tamplarie geam termopan.
Aceste variante de plasa de tantari se pot monta si la ferestrele geam termopan mai greu accesibile pentru ca actionarea lor se face prin intermediul unui snur.

Caracteristici:
-rama plaselor este din aluminiu de diferite culori (alb, maro, stejar auriu) in functie de dorinta clientului.
-sita este din fibra de sticla de culoare gri astfel incat sa nu afecteze vizibilitatea exterioara.
-pot fi fixe dar si mobile pe balamale.
-sistemul de prindere este foarte fiabil.
-in anotimpul rece se pot demonta/remonta usor pentru prevenirea deteriorarii.

Plasele impotriva insectelor tip rulou cu actionare pe verticala sunt alegerea excelenta pentru posibilitatea strangerii acestora pe timpul iernii sau ori de cate ori este necesar. Sunt confectionate din caseta si ghidaje din aluminiu si plasa din fibra de carbon gri. Fixarea se face cu opritori reglabili pe inaltime iar ghidajele sunt prevazute cu perii impotriva iesirii accidentale a plasei.

Culorile standard sunt alb si maro iar la cerere pot fi vopsite in orice culoare din gama RAL sau imitatie lemn (sita este intotdeauna gri).

Plasele tip rulou verticale pot avea dimensiuni maxime de 2000 mm latime si 2400 mm inaltime.

Actionarea este facilitata de arcuri, deschiderea si inchiderea se face astfel foarte usor,prin manevrarea snurului de actionare. Pentru inchidere, plasa este prevazuta la paretea inferioara a ghidajelor cu o pereche de opritori in care se fixeaza lamela de inchidere.

Plasele de insecte produse de firma noastra asigura o protectie deosebita impotriva insectelor de tot felul.

Acestea sunt plase insecte de o calitate exceptionala, fiind construite din fibra de sticla cu o rezistenta mare la rupere precum si ochiuri foarte fine ce nu reduc vizibilitatea sau patrunderea luminii in incapere.

Intretinerea simpla si adaptabilitatea la configuratia de instalare permit schimbul permanent de aer intre interior si mediul inconjurator.

Aceste plase nu scad decat intr-o proportie foarte redusa vizibilitatea in afara si prezinta un interes sporit datorita scopului extrem de practic pe care il au: impiedicarea patrunderii tantarilor, mustelor sau alte insecte in locuinta.

www.revizii-termopane.ro trafic.ro

Close

Log In

Enter Remind password

Type your e-mail address and we'll send you new password

Submit