Revizii Termopane da viata geamurilor tale ! Contacteaza-ne acum !

0736.786.584

De ce nu etansaza tamplaria?

-nu s-a facut revizia periodica anuala
-feroneria este gripata
-chederele lipsesc, sunt scurte sau "imbatrinite"

De ce se face revizia anuala?

La feronerie in functie de anotimp se fac anumite reglaje. Producatorii de feronerie mai nou au inceput sa inscriptioneze pe feronerie ca cel putin o data pe an aceasta trebuie gresata (1X im jan olen )

De ce se gripeaza feroneria si incepe sa mearga din ce in ce mai greu?

In cazul in care constatati ca sistemul de inchidere al ferestrei sau a usii nu mai functioneaza corespunzator in perioada imediat urmatoare efectuarii reparatiilor la glafuri sau la peretii din interiorul incaperii,trebuie sa verificati foarte amanuntit intreg sistemul de inchidere si sa sunati la firma specializata in reparatii in cel mai scurt timp.FOLOSIND TAMPLARIA GRIPATA UN TIMP INDELUNGAT NEFIIND VERIFICATA DE UN SPECIALIST POATE ADUCE LA INLOCUIREA INTREGULUI SISTEM.

Ce se poate face in cazul in care dupa o zugraveala pe geamul termopan sau pe rama apar zgarieturi?

In cazul in care constatati ca sticla prezinta zgarieturi vizibile, singura modalitate de inlaturare este schimbarea sticlei cu pricina.
Pentru profilul alb exista solutii profesionale pentru inlaturarea zgarieturilor nu foarte profunde.
La profilele colorate se recomanda retusul zgarieturilor cu ajutorul creioanelor de retus profesionale care se gasesc la toti producatorii de tamplarie din pvc si furnizorii de profile si sisteme din pvc pentru ferestre si usi.

De ce "imbatranesc" garniturile si ce se poate face ca procesul de "imbatranire" sa fie mai lent?

Garniturile de etansare joaca un rol foarte important in performantele ferestrelor dumneavoastra in ceea ce priveste inchiderea ermetica si tocmai de aceea ele trebuie mentinute curate ,fara impuritati care ar putea perfora peretele acesteia.
Cel putin o data pe an ele trebuie unse pentru a-si pastra elasticitatea si sa ramana cat mai maleabile, intr-un cuvant sa nu "imbatraneasca".Pentru aceasta se poate apela la o firma pentru solutia de intretinere.
In cazul in care garniturile montate pe ferestre nu mai pot fi aduse la caracteristicile initiale se recomanda inlocuirea lor .
Atentie!!! Pentru inlocuirea garniturilor de etansare este de preferat interventia unei firme de specialitate

Ce este deschiderea oscilobatanta,(dubla deschidere)?

Deschiderea oscilobatanta (dubla deschidere) este varianta ce combina deschiderea batanta (clasica) cat si cea oscilanta (cu balamale jos si foarfeca) intr-un singur ochi de fereastra. In functie de varianta aleasa de dumneavoastra pentru aerisire, fereastra oscilobatanta poate fi deschisa normal sau in foarfeca. Acest tip de deschidere se poate monta atat pe tamplaria din PVC ,aluminiu sau lemn stratificat.

 

www.revizii-termopane.ro trafic.ro

Close

Log In

Enter Remind password

Type your e-mail address and we'll send you new password

Submit