Revizii Termopane da viata geamurilor tale ! Contacteaza-ne acum !

0720.574.144

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Firma noastra a aparut ca o necesitate rezultata din cererea tot mai mare a pietei din Romania de lucrari de calitate in domeniul sistemelor de tamplarie din PVC si aluminiu.

Baza activitatii noastre o constituie serviciile prompte la standarde de inalta calitate , in respectul total fata de client

Vom incerca permanent sa fim inaintea altora prin ceea ce ne caracterizeaza: rapiditate, profesionalism, garantie.
Politica REVIZII-TERMOPANE.RO este aceea de a oferi produse de calitate la preturi adaptate pietei romanesti.
Daca ar fi sa rezumam intr-o unica formula politica si strategia companiei REVIZII-TERMOPANE.RO, acesta ar fi: Clientii nostri merita tot ce e mai bun!!!

Printre clientii nostri se numara companii din domeniul privat, institutii de stat, dar si apartamente de bloc.

Cu cat clientii nostri vor fi mai multumiti cu atat noi ne vom fi realizat dorinta de a deveni o companie cu adevarat profesionala.

Oricat de excentrice ar fi cerintele dumneavostra nu ezitati sa solicitati serviciile noastre. Veti fi surpinsi de rezultatele obtinute.

Profesionalismul echipei si orientarea spre client se pot observa cel mai bine din numarul mare de clienti si colaboratori pe care reusim sa ii multumim si sa ii pastram de la infintarea firmei noastre.

MISIUNEA NOASTRA

Sa fim compania care intelege si satisface cel mai bine nevoile si exigentele clientilor in ceea ce priveste serviciile oferite.

DE CE SA NE ALEGETI PE NOI?

Asiguram efectuarea unor lucrari cu un inalt grad de dificultate tehnica, ce satisfac cele mai inalte cerinte, atat in ceea ce priveste calitatea, cat si in ceea ce priveste termenele de executie.

 

www.revizii-termopane.ro trafic.ro

Close

Log In

Enter Remind password

Type your e-mail address and we'll send you new password

Submit